Football Manager 2011 100 %-os Magyarosítás

  • Kurucz
  • 2010-12-22 21:06:29
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Végre elérkezett a várva várt nap, publikáljuk a teljes magyarosítást a 2011-es szériához. Karácsonyi ajándéknak tökéletes a manager palánták számára. 
Nos, azt hiszem sokatokat meglepett a dolog, hogy karácsony előtt kész lett a magyarosítás. Les Striker, MarcoVB és zsonatan volt a 3 legfontosabb személy, aki sokat tett érte. Én magam voltam a koordinátor a fordítás során. Megemlíteném még Romhányi Kareszt és Ruzsics Lászlót, ők is segítettek picit a fordításban. A rengeteg jelentkező közül zsonatan, Karesz és Ruzsics volt, akitől kaptam vissza anyagot. Minden esetre nagyon nagy köszönet jár a fordításért. Hibák természetesen lehetnek benne, és azt kérem mindenkitől, aki valami hibát észlel, az jelezze nekünk, gondolok itt elírásra, angol szövegre, stb... 

És akkor a telepítés: 

Töltsd le a kommentár, a kezelőfelület magyarítást és az adatbázis magyarítást, de egy csomagban mindent megtalálsz, ami kellhet, és bent kell lennie a tömörített fájlban az említett fájloknak. A tömörített állományokat csomagold ki egy üres könyvtárba (A kicsomagoláshoz 3-as, vagy újabb Winrar szükséges!). Ha a kicsomagolás során hibaüzenetet ad a Winrar, akkor vagy újabb verziót kell beszerezned belőle, vagy – és ez a valószínűbb – újra le kell töltened a hibás filet, mert az előző alkalommal megszakadt a letöltés.

A kicsomagolás után keletkezett állományokat a következők szerint másold be az FM2011-be (de előtte biztonsági mentést csinálj az eredeti fileokról! Mindhárom filet másold be a lentiek szerint!):

A German.ltc filet az FM2011 \Data\Languages\ könyvtárába.

A magyar.xml filet másold be a Documents and settings\<felhasználóneved>\Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager 2011\editor data\ könyvtárba. (Ha nincs ilyen akkor létre kell hozni.) Ha szeretnél további ligákat aktívvá tenni, akkor az „Adatbázis magyarítás liga aktiválókkal” menüpontban levő filet töltsd le, és abból az „Aktivalas” könyvtár tartalmát is másold ugyanebbe a könyvtárba.

Normál esetben az alap magyar nyelvű kommentár fileokra van szükséged. Ha valamiért mégis angolul jelenik meg a meccs kommentár, akkor az alternatív magyar kommentár filera lesz szükséged. Másold be az FM2011 \Data\events\ könyvtárba. Ha felraktad a 11.2.0 vagy 11.2.1 patchet, akkor az events.cfg-t a \data\updates\update-1120\events\ könyvtárba is másold be!

Ez után indítsd el a játékot. Alul a Preferences gomb megnyomása után a Game fül General Settings részében keresd meg a Language: sort, és válaszd a magyar nyelvet. Kapcsold be az „Always reload skin on confirm” (Mindig újratölti a felületet elfogadáskor), és ki a „Skin cache” (Felületcache) opciókat. (Ha szeretnéd a német válogatottat is normális formában látni, akkor az „Egyéb fájlok” részben vedd ki a pipát a „Fake” elől!) A menüben (az eredeti skinben jobb oldalon lent) a Confirm gombbal véglegesítheted a módosításokat.

Az adatbázis elemek sajnos csak új játék indításakor tehetők magyarrá, mert adatbázis-módosításnak minősülnek. Ehhez új játék indításakor az adatbázis kiválasztásakor a választóablak aljában találsz majd egy jelölőnégyzetet (Editor adat fájlok változtatás). Ezt pipáld be, és a következő képernyőn válaszd ki a magyar.xml-t, illetve ha valamely további ligát is szeretnél aktívvá tenni, akkor a megfelelő adatbázis módosítót is. Utóbbinál figyelj arra, hogy egy időben egy adott ország ligáira csak egy editor fájl lehet érvényben, tehát ha pl. a magyar bajnoksághoz más (pl megyei bajnokságokat is tartalmazó) xml filet akarsz használni, akkor a magyarításban levő NB3 aktiválót ne jelöld be!

Ha megkezdett játékra (mentésre) töltöd rá a magyarítást, akkor az adatbázis elemek németre változnak. Ez elkerülhető, ha letöltöd az angol adatbázis fájlokat is. Ezzel az adatbázis elemek angolok maradhatnak. Csomagold ki, majd a benne levő alkönyvtárak mutatják, hogy melyik fájlt hova kell másolni. Ott már lesz egy ugyanolyan nevű fájl, azt nevezd át, vagy másold ki valahova, hogy ha szükség lenne rá, akkor vissza tudd állítani:
- Az 1100 alkönyvtárban levőt a Football Manager 2011 \data\db\1100\ könyvtárába kell másolni.
- Az 1110 alkönyvtárban levőt a Football Manager 2011 \data\updates\update-1110\db\1110\ könyvtárába kell másolni.
- Az 1120 alkönyvtárban levőt a Football Manager 2011 \data\updates\update-1120\db\1120\ könyvtárába kell másolni.

A játék a korábban jelzett beállítástól függetlenül is használ cachet. Ha a játék valamelyik fájl bemásolása után nem indul el (nem jön be a főmenü), vagy nagy része angolul jelenik meg, akkor keresd meg a Documents and Settings\felhasználónév\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2011\Cache könyvtárat (eredetileg rejtett könyvtár), és töröld belőle a German és English alkönyvtárakat. (Windows 7 esetében a Documents and Settings helyett/mellett a Users mappában is lehet!) A cache törlése akkor is ajánlott, ha korábban felrakott magyarítást frissítesz újabb ltc-vel.

Lehetséges hibák, és kezelésük:

Nem jelenik meg a magyar a választható nyelvek között: nem, vagy rossz helyre másoltad a german.ltc-t.

A magyar nyelv kiválasztása után sok szöveg angol marad: a fent leírtak szerint töröld a játék cache könyvtárát

Az ország, bajnokság, egyéb adatbázis elemek németül jelennek meg: ha nem indítottál új játékot a magyarítás felrakása után, akkor ez sajnos természetes. Ha új játékot indítottál, akkor elfelejtetted kijelölni a játék indításakor az adatbázis-magyarítás xml fileját. Az angol adatbázis fájlok használatával visszaállíthatod őket angol nyelvűre.

A játék kilép meccs kezdése előtt: ez akkor lehet, ha december 2-án töltötted le a meccs-kommentárt. Ebben az esetben töltsd le újra! A másik lehetséges eset, hogy a 11.2 patch felrakása után az events.cfg-t nem másoltad be a patch events könyvtárába.

Crash dump error: ezt alapvetően nem a magyarítás okozza. Közvetve okozhatja, ha a meccs-kommentárt nem másoltad a megfelelő helyre. Leggyakoribb oka valamely egyéb kiegészítő (pl a huge adatbázis) hibája, vagy túl nagy memória igénye.

Ha valami probléma akadna: lstriker@freemail.hu 
http://huncm.freeweb.hu/ 
  Kapcsolódó fórumok    
  Kapcsolódó letöltések    
  « vissza a főoldalra  
  pepsifoci.hu    

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások41  

leminhtan1

2018-07-18 10:20:51 [40]

Chúng tôi ban laptop cu o binh duong cung cấp dịch vụ sửa chữa laptop tốt nhất hiện nay trên thị trường. Khi laptop hay macbook của bạn bị hư hỏng, đến với laptop VTC bạn sẽ không còn lo lắng về điều này thêm giây phút nào nữa. Đội ngũ kỹ thuật viên của laptop VTC sẽ giải quyết khắc phục mọi tình huống một cách nhanh chóng và laptop cu gia re binh duong triệt để nhất cho bạn.

leminhtan1

2018-07-18 10:19:33 [39]

Chúng tôi <strong><a href="http://laptopvtc.vn/">ban laptop cu o binh duong</a></strong> cung cấp dịch vụ sửa chữa laptop tốt nhất hiện nay trên thị trường. Khi laptop hay macbook của bạn bị hư hỏng, đến với laptop VTC bạn sẽ không còn lo lắng về điều này thêm giây phút nào nữa. Đội ngũ kỹ thuật viên của laptop VTC sẽ giải quyết khắc phục mọi tình huống <strong><a href="http://laptopvtc.vn/laptop-danh-cho-sinh-vien">laptop cu gia re binh duong</a></strong> một cách nhanh chóng và triệt để nhất cho bạn.

XUXUXU

2018-07-17 05:54:49 [38]

Acheter Maillot Coupe Du Monde 2018 comme votre numéro un joueur est un gros plus pour passer une commande.
La saison de football fournit encore plus de raisons d'acheter une bonne qualité Maillot Pas Cher.
Les fans doivent avoir une bonne Sac Michael Kors Pas Cher pour représenter leur équipe préférée.
Il peut y avoir beaucoup de différence dans la qualité de Maillot De Foot Pas Cher dans notre boutique en ligne.
Maillot Foot Pas Cher bon marché peut vous fournir beaucoup de choix pour vous s'il vous plaît.
Toute période de l'année est un bon moment pour acheter Chaussures Louboutin Pas Cher, et vous pouvez même l'avoir personnalisé, si vous le souhaitez.
Comment obtenir les mêmes normes de haute qualité dans la Maillot De Foot Pas Cher?
Maintenant, consultez notre site Web complet à la meilleure Maillot Foot Pas Cher.

hovanla

2018-07-15 13:55:20 [37]

Cách dùng sam cu kho hop sat:► Chúng ta có thể dùng sâm củ khô hộp sắt Punggi 150g cắt lát để ngậm, nhai và cả nuốt cả bã hay hãm với nước sôi, chưng mật ong, hầm với gà, hấp cách thủy, cắt miếng nhỏ cỡ đầu ngón tay, nhai vào mỗi buổi sáng.► Có thể ngâm sam cu kho hop thiec với rượu hoặc mật ong nguyên chất làm mềm và dễ ăn hơn. Mật ong sau khi ngâm với sâm củ khô dùng để uống với trà sâm rất ngon và bổ dưỡng. Mỗi ngày dùng 2 - 3 lần, từ 3- 6 g/lần vào trước bữa ăn.✻ Trẻ em và phụ nữ mang thai không nên dùng sâm củ khô.❂ Bảo quản: sâm củ khô hộp thiếcPunggi củ lớn nơi khô ráo thoáng mát, tránh ánh nắng. Nếu hộp Sâm củ khô Punggi sau khi mở ra mà không sử dụng hết có thể bảo quản trong ngăn mát tủ lạnh dùng lâu dài. Do Sâm củ khô Punggi củ lớn được sản xuất bằng phương pháp trưng hấp cách thủy rồi ép khô. Nên với sản phẩm chưa mở hộp có thể bảo quản 10 năm, nếu muốn sử dụng được lâu có thể để trên ngăn đông tủ lạnh.

hovanla

2018-07-15 13:54:59 [36]

Cách dùng <a href="https://samyenthinhphat.com/sam-cu-kho.html">sam cu kho hop sat</a>:

► Chúng ta có thể dùng <a href="https://samyenthinhphat.com/sam-cu-kho.html">sâm củ khô hộp sắt</a> Punggi 150g cắt lát để ngậm, nhai và cả nuốt cả bã hay hãm với nước sôi, chưng mật ong, hầm với gà, hấp cách thủy, cắt miếng nhỏ cỡ đầu ngón tay, nhai vào mỗi buổi sáng.

► Có thể ngâm <a href="https://samyenthinhphat.com/sam-cu-kho.html">sam cu kho hop thiec</a> với rượu hoặc mật ong nguyên chất làm mềm và dễ ăn hơn. Mật ong sau khi ngâm với sâm củ khô dùng để uống với trà sâm rất ngon và bổ dưỡng. Mỗi ngày dùng 2 - 3 lần, từ 3- 6 g/lần vào trước bữa ăn.

✻ Trẻ em và phụ nữ mang thai không nên dùng sâm củ khô.

❂ Bảo quản: <a href="https://samyenthinhphat.com/sam-cu-kho.html">sâm củ khô hộp thiếc</a>Punggi củ lớn nơi khô ráo thoáng mát, tránh ánh nắng. Nếu hộp Sâm củ khô Punggi sau khi mở ra mà không sử dụng hết có thể bảo quản trong ngăn mát tủ lạnh dùng lâu dài. Do Sâm củ khô Punggi củ lớn được sản xuất bằng phương pháp trưng hấp cách thủy rồi ép khô. Nên với sản phẩm chưa mở hộp có thể bảo quản 10 năm, nếu muốn sử dụng được lâu có thể để trên ngăn đông tủ lạnh.

ming1111

2018-07-12 07:39:51 [35]

La Nike Air Max Mujer se ha convertido en una locura internacional durante mucho tiempo.
En los últimos tiempos, muchas marcas han lanzado su colección de Camisetas Nba 2018.
Hay tanto camisetas caras y camisetas baratas, especialmente la Camisetas Nba Baratas.
Con el número creciente de fanáticos locos, la Camisetas Nba no solo está pensada para los jugadores.
Las tiendas de deportes pueden querer Comprar Camisetas De Futbol.
Para las tiendas, puede comprar Camisetas De Futbol Baratas de China y otros países a bajo precio.
Estos Camisetas De Futbol Baratas están hechos a medida y diseñados para dar el mejor ajuste.
La mejor forma de Comprar Camisetas De Futbol es buscar en nuestra auténtica tienda en línea.

billtao

2018-07-11 10:57:27 [34]

One of the most important things to carry is the Coach Bags Outlet.
Every family's goal to find inexpensive good quality Coach Outlet Online.
You should remember that buying cheap Coach Outlet Online is not your only focus.
Thermal rating and overall design to ensure that the Michael Kors Outlet Canada you select will suit your purpose.
So do your best in searching for the best Michael Kors Outlet for your situation.
There is a plethora of online sites that offer this Michael Kors Sale.
When buying Cheap Jordans For Sale online, as it is with virtually any product, you should shop around.
Look for customer reviews from people that have actually bought that particular Cheap Jordans For Sale.
And being able to buy inexpensive Cheap NFL Jerseys From China gives families extra money to buy other things.
Start your search now for Wholesale NFL Jerseys that are good value for money.
For most people,buying designer Cheap Authentic NFL Jerseys are a rather substantial expenditure.
Unless you're so wealthy that you can afford to buy designer Authentic NFL Jerseys without batting an eye.
Carrying a designer item, even if you got Wholesale NFL Jerseys for cheap.
There is a wide selection of Official NFL Jerseys you can choose from.
Cheap NFL Jerseys From China-this is one of the most in demand cheap Jersey online stores.

chenlina

2018-06-16 04:36:06 [33]

chenlina20180616
chloe sunglasses
bally shoes
bape clothing
levi's jeans
jordan 8
spalding basketball
champion clothing
nike air max
jbl speakers
jerseys from china
abercrombie
maglia calcio
nike canada
chopard jewelry
kd 10 elite
isabel marant shoes
a bathing ape
tom brady jerseys
adidas soccer
lebron 13
nike store
aaron rodgers jerseys
philipp plein outlet
jordan 6
g-star jeans
snapback hats
jordan 9
balmain jeans
jordan 14
lee jeans
yoga pants
ralph lauren jeans
marcelo burlon
new balance
carson wentz jerseys
jordan 32
tiffany jewelry
keen sandals
curry 4
police sunglasses
golden goose shoes
armani handbags
soccer jerseys
10 deep clothing
versace clothing
karen millen
philipp plein outlet
kd 9
calvin klein jeans
adidas crazy
jordan 7
kevin durant shoes
jordan for kids
yves saint laurent sunglasses
alexander mcqueen
bose headphones
skechers sandals
versace sunglasses
lebron 14
hermes jewelry
fendi sunglasses
alife clothing
sophia webster shoes
football shirts
russell westbrook jersey
burberry sunglasses
pandora jewelry
babyliss pro nano titanium
james harden jerseys
converse
clarisonic
calvin klein outlet
parajumpers jackets
armani sunglasses
dyson hair dryer
chi flat iron
tommy hilfiger polo shirts
swarovski rings
monster headphones
givenchy bags
mulberry handbags
ferragamo handbags
kd 8
harry winston jewelry
bottega veneta sunglasses
tory burch shoes
versace bags
bulgari jewelry
barbour jackets
diesel jeans
kristaps porzingis jerseys
abercrombie
tom ford sunglasses
under armour shoes
lebron soldier 9
kobe 10
vans
lacoste jeans
reebok classic shoes
giannis antetokounmpo jerseys
maillot de foot pas cher
tiffany jewelry
armani jeans
victoria's secret
soccer jerseys
jordan 10
woolrich jackets
nike flight bonafide
lululemon
kobe 12
saucony shoes
curry 3
camisetas de futbol
dolce and gabbana sunglasses
dsquared2 outlet
pelikan pens
steph curry jerseys
supra shoes
miu miu sunglasses
chloe handbags
ysl handbags
ghd hair straighteners
dior handbags
huf clothing
mac cosmetics
gentle monster sunglasses
ferragamo belts
fossil handbags
jimmy choo sunglasses
ralph lauren
tiffany and co
soldier 11
oakley sunglasses
jordan 13
insanity workout
jimmy choo
kevin durant jerseys
gucci outlet
dak prescott jerseys
jordan 3
trikots günstig
tory burch sandals
puma outlet
maui jim sunglasses
soccer jerseys
nike shoes
lebron 15
mac makeup
lebron ambassador 10
prada sunglasses
basket store
manolo blahnik
pasotti ombrelli
persol sunglasses
curry 5
freshjive clothing
lebron soldier 10
kd 10
air foamposite
the hundreds clothing
tiffany co
carrera sunglasses
bvlgari sunglasses
air zoom pegasus
lebron james jerseys
maglie calcio
ray ban
givenchy jewelry
burberry clothing
camisetas de futbol
insanity
nike air max
chrome hearts jewelry
prada sunglasses
replica watches
nike hyperdunks
arc'teryx jacket
teva sandals
ferragamo shoes
jordan clothing
designer sunglasses
hermes uk
jordan 2
x-large clothing
kyrie irving jerseys
chanel handbags
tiffany rings
ghd hair straighteners
lululemon sale
nike dunks sb
mikimoto jewelry
russell wilson jerseys
hollister outlet
kyrie 4
nike air trainers
fussball trikots
gucci handbags
paul george shoes
beats pills
kobe 11
jordan 4
chanel outlet
ray ban wayfarers
onitsuka tiger shoes
nike outlet online
ray ban
nike outlet
marc jacobs bags
michael kors canada
visconti pens
nine west
ferragamo belt
dior sunglasses
moose knuckles jackets
omega watches
linda farrow sunglasses
basket nike
air more uptempo
russell westbrook shoes
basketball shoes
nobis jackets
dsquared2 jeans
antonio brown jerseys
cartier sunglasses
basketball jerseys
vetements clothing
guess handbags
chanel outlet
curry 2
dolce and gabbana
maillot de foot
ferragamo sunglasses
nicholas kirkwood
jordan 31
furla handbags
nike kyrie 2
omega watches
supreme clothing
ysl makeup
chenlina20180616

chenlina

2018-06-15 10:50:06 [32]

chanyuan2018.06.15
gucci outlet
nike outlet
canada goose outlet
ray ban sunglasses
a bathing ape
oakley sunglasses
true religion jeans
uggs outlet
tory burch outlet
giuseppe zanotti outlet
canada goose outlet
ugg outlet
denver broncos jerseys
prada sunglasses
polo outlet
birkenstock sandals
canada goose jackets
christian louboutin outlet
chopard jewelry
diesel jeans
uggs
pandora outlet
gucci outlet
malone souliers
jordan 32
swarovski outlet
ferragamo outlet
oakley sunglasses
alexander mcqueen shoes
supra shoes
ray ban sunglasses
oakley sunglasses
balenciaga sneakers
warriors jerseys
polo outlet
barcelona jersey
canada goose jackets
san antonio spurs jerseys
fred perry polo shirts
chicago blackhawks jerseys
hermes birkin
fitflops sale clearance
polo ralph lauren
ugg outlet
world cup jerseys
michael kors outlet
adidas nmd
polo outlet
canada goose outlet
pacers jerseys
ugg outlet
kevin durant jerseys
nike shoes
longchamp handbags
ugg boots
air huarache
mavericks jerseys
canada goose jackets
columbia sportswear
oakley sunglasses
brequet wathes
james harden jerseys
fitflops sale
reebok trainers
tory burch outlet
oakley sunglasses
timberwolves jerseys
air jordan 3
polo ralph lauren
kate spade outlet
air jordan 4
cheap football shirts
kate spade outlet
tory burch outlet
denver broncos jerseys
jordan shoes
nike shoes
kate spade outlet
cheap mlb jerseys
pandora charms
pandora
true religion outlet
nets jerseys
gucci outlet
ralph lauren polo shirts
ugg outlet
canada goose outlet
canada goose outlet
coach outlet
nike roshe
football shirts
nike store
coach outlet
toms shoes
michael kors outlet
tory burch outlet
uggs outlet
off white
longchamp outlet
canada goose outlet
true religion jeans
cheap jordans
suicoke sandals
uggs outlet
belstaff jackets
ralph lauren outlet
fila shoes
cheap jordans
jazz jerseys
indianapolis colts jerseys
longchamp solde
adidas crazy
canada goose jackets
polo ralph lauren
bucks jerseys
ferragamo shoes
coach outlet
canada goose jackets
bvlgari jewelry
lacoste soldes
fossil watches
oakley sunglasses
rockets jerseys
light up shoes
mulberry handbags
ferragamo shoes
coach outlet online
ugg boots
adidas wings
canada goose jackets
baltimore ravens jerseys
polo shirts
jordan shoes
ralph lauren polo
ugg outlet
nobis outlet
air force 1
jordan shoes
michael kors handbags
canada goose outlet
coach factory outlet
pandora charms
knicks jerseys
kate spade outlet
balenciaga sneakers
kate spade outlet
ugg boots
canada goose outlet
coach outlet
canada goose outlet
hermes outlet
chrome hearts outlet
ray ban sunglasses
cavaliers jerseys
mulberry handbags
air max 95
oakley sunglasses
10 deep clothing
christian louboutin outlet
oakley sunglasses
michael kors outlet
hornets jerseys
keen shoes
michael kors outlet
true religion jeans
michael kors outlet
givenchy handbags
polo ralph lauren
louboutin shoes
ferragamo outlet
michael kors outlet
kevin durant shoes
canada goose outlet
pandora jewelry
air more uptempo
true religion outlet
oakley sunglasses
moncler outlet
salomon shoes
nike shoes
ray ban sunglasses
michael kors
birkenstock outlet
coach outlet online
canada goose outlet
links of london
fitflops sale clearance
brequet wathes
canada goose jackets
michael kors outlet
spurs jerseys
ralph lauren polo shirts
mishka clothing
magic jerseys
nike blazer pas cher
fitflops
pandora charms sale clearance
ray ban sunglasses
stephen curry shoes
tory burch outlet
supreme uk
true religion uk
longchamp handbags
coach outlet
moncler outlet
nike foamposite
lakers jerseys
nba jerseys
pandora charms
bulls jerseys
cheap jordans
ray ban sunglasses
y3 shoes
dolce and gabbana
pandora charms
moncler outlet
canada goose outlet
coach outlet
air jordan 4
louboutin pas cher
pandora charms
air max uk
jerseys from china
cheap jerseys
gucci outlet
chelsea jersey
coach factory outlet
oakley sunglasses
kd 10 elite
mbt shoes
uggs outlet
canada goose outlet
ralph lauren pas cher
ray ban sunglasses
coach handbags
oakley sunglasses
michael kors outlet
supreme clothing
chrome hearts outlet
visvim shoes
balmain jeans
adidas outlet
michael kors outlet
isabel marant shoes
ugg outlet
nfl jerseys wholesale
canada goose jackets
gucci handbags
coach outlet
barbour jackets
cheap jordans
true religion jeans
polo ralph lauren
michael kors outlet
longchamp pas cher
uggs outlet
champion clothing
wellensteyn jackets
longchamp bags
air max 90
yeezy boost 350
true religion outlet
oakley sunglasses
five fingers shoes
jordan shoes
michael kors
ray ban sunglasses
air jordan shoes
nike air max 90
clippers jerseys
coach outlet
oakley sunglasses
michael kors handbags
michael kors outlet
canada goose outlet
soccer jerseys
christian louboutin outlet
minnetonka outlet
lacoste polo shirts
true religion jeans
audemars piguet watches
huf clothing
bottega veneta outlet
houston texans jerseys
canada goose outlet
true religion jeans
nike air max 2015
burberry outlet
tods outlet
lakers jerseys
pistons jerseys
ugg boots
canada goose
real madrid jersey
longchamp outlet
wizards jerseys
armani exchange
freshjive clothing
air max 90
jimmy choo sunglasses
polo ralph lauren
bcbg dresses
ray ban sunglasses
polo ralph lauren
le coq sportif shoes
coach outlet
adidas nmd
air max 90
longchamp pliage
harry winston jewelry
christian louboutin outlet
nike factory outlet
ray ban sunglasses
celtics jerseys
76ers jerseys
nike store
van cleef & arpels jewelry
ugg outlet
polo ralph lauren
air jordan release dates
mulberry handbags
grizzlies jerseys
kate spade outlet
ysl outlet
air huarache
merrell shoes
fitflops sale clearance
michael kors
mac makeup
nike revolution
nfl jersey wholesale
ubiq shoes
coach factory outlet
michael kors outlet
canada goose parka
air max 90
dansko shoes
coach outlet online
cheap mlb jerseys
pandora charms
canada goose outlet
ugg outlet
fitflops
stuart weitzman shoes
kate spade outlet
canada goose outlet
oakley sunglasses
chloe outlet
dc shoes
mcm outlet
canada goose coats
soccer shoes
jordan shoes
pandora charms
cheap jordans
longchamp handbags
coach outlet
swarovski crystal
jordan shoes
ray ban sunglasses
mizuno running shoes
air max 97
swarovski outlet
ferragamo outlet
kate spade outlet
coach outlet
polo ralph lauren
cheap jordans
isabel marant outlet
true religion jeans
cheap jordans
pandora charms
basketball shoes
adidas uk
mulberry bags
ray ban sunglasses
michael kors handbags
cheap jordans
swarovski outlet
michael kors outlet
michael kors outlet
michael kors outlet
michael kors outlet
manolo blahnik outlet
fitflops shoes
burberry outlet
kappa clothing
oakley sunglasses
kevin durant shoes
nike presto
michael kors outlet online
michael kors outlet
air jordan retro
ecco shoes
kate spade outlet
converse shoes
mulberry bags
new balance shoes
nike roshe one
ugg outlet
moncler jackets
true religion jeans
ferragamo outlet
suns jerseys
carrera sunglasses
canada goose jackets
prada shoes
kyrie 4
canada goose jackets
nhl jerseys
nba jerseys
golden state warriors jerseys
nike air force 1
polo ralph lauren
michael kors outlet
cheap jordans
coach outlet
saucony shoes
polo ralph lauren
oakley sunglasses
jordan shoes
bape clothing
yeezy boost
tory burch outlet
ugg outlet
nhl jerseys
dior outlet
herve leger outlet
cheap jerseys
christian louboutin outlet
dsquared2 jeans
thunder jerseys
san francisco 49ers jerseys
oakley sunglasses wholesale
nike pegasus
coach canada
ray ban sunglasses
nuggets jerseys
tag heuer watches
prada outlet
longchamp handbags
burberry outlet
kings jerseys
michael kors
jack wolfskin
manchester united jersey
yeezy boost
coach outlet
true religion jeans
ugg outlets
air jordan shoes
polo ralph lauren
golden goose sneakers
coach outlet
coach outlet online
swarovski outlet
marc jacobs outlet
undefeated clothing
toms shoes
ugg boots
canada goose outlet
miu miu handbags
nike air max
pandora charms
camel shoes
fendi handbags
ugg boots
coach outlet store online
prada handbags
simulation shoes
mulberry outlet
kate spade outlet
michael kors outlet online
heat jerseys
kate spade outlet
soccer jerseys
ferragamo outlet
arcteryx jacket
nike outlet
oakley sunglasses
coach handbags
ray ban sunglasses
swarovski crystal
gentle monster sunglasses
coach outlet
pandora outlet
moncler jackets
futbol baratas
michael kors
longchamp outlet
polo ralph lauren
michael kors outlet
cleveland cavaliers jersey
jordan shoes
michael kors uk
bulgari jewelry
christian louboutin outlet
true religion jeans
cartier jewelry
christian louboutin outlet
canada goose outlet
palladium boots
raptors jerseys
fitflops outlet
clarks shoes
mont blanc pens
lebron james shoes
fingerlings monkey
christian louboutin shoes
michael kors outlet
michael kors outlet
basketball jerseys
furla handbags
tory burch outlet
ray ban sunglasses
cheap nfl jerseys
coach outlet canada
michael kors wallets
cheap jordans
alife clothing
michael kors outlet
jeep shoes
michael kors outlet
ugg outlet
kd 9
karen millen dresses
oakley sunglasses wholesale
pandora charms
oakley sunglasses
moncler outlet
true religion outlet
under armour outlet
pandora jewelry
oakley sunglasses
kobe bryant shoes
cheap nhl jerseys
puma outlet
prada handbags
canada goose jackets
burberry outlet
coach outlet online
michael kors handbags
coach outlet online
hawks jerseys
cheap jordans
chloe sunglassess
ralph lauren polo shirts
ugg boots clearance
cazal sunglasses
asics shoes
air jordan 12
mulberry outlet
adidas outlet
fitflops sale
valentino outlet
ed hardy clothing
coach outlet
michael kors handbags
pelicans jerseys
michael kors outlet
michael kors outlet
canada goose outlet
adidas trainers
nike store uk
christian louboutin outlet
coach outlet
coach outlet
oakley sunglasses
reebok outlet store
polo outlet
ugg outlet
christian louboutin shoes
cheap snapbacks
toms shoes
cheap jordans
kobe 9
bally shoes
hermes outlet
ugg outlet
true religion jeans
michael kors outlet
air max 2017
polo ralph lauren
michael kors outlet
ray ban sunglasses
cheap jordans
michael kors outlet
longchamp solde
canada goose jackets
g-star jeans
jimmy choo shoes
pandora charms
ray ban sunglasses
coach outlet
uggs outlet
ugg outlet
givenchy jewelry
coach outlet online
michael kors outlet
coach outlet online
vans shoes
kate spade outlet
calvin klein jeans
harden shoes
ray ban sunglasses
stussy clothing
coach outlet
mulberry handbags
trailblazers jerseys
coach outlet online
coach outlet online
michael kors outlet
canada goose jackets
polo outlet
hermes belt
montblanc pens
tory burch outlet
nba jerseys
kobe shoes
coach outlet
pandora jewelry
guess factory
adidas soccer shoes

clibin009

2018-05-03 10:01:40 [31]

2018.5.3xukaimin
louboutin
ferragamo
kobe 9
tommy hilfiger
kevin durant shoes
balenciaga shoes
prada outlet
argentina world cup jersey
nike free
burberry outlet
michael kors canada
soccer jerseys
coach outlet
coach outlet online
rolex watches
yves saint laurent
nike air max
mac makeup
nike vapor max
nike air force
tommy hilfiger
longchamp
true religion jeans
cheap nfl jerseys
jerseys
converse shoes
ralph lauren uk
spain world cup jersey
links of london
hermes
skechers shoes
nike pas cher
jordan xx9
michael kors borse
karen millen uk
ray ban
replica watches
vans shoes
adidas clothing
pandora charms
kate spade
oakley
true religion jeans
oakley sunglasses
rolex watches
air max 90
michael kors outlet
sac guess
michael kors outlet
longchamp
converse
iphone 7 cases
nike roshe run
nike tn
ray ban
marc jacobs
asics
iphone x case
montre pas cher
air max
lebron 11
mont blanc
converse
france world cup jersey
nike air max
red bottoms
manolo blahnik
louboutin
wedding dresses
dansko
cheap nfl jerseys
reebok
jordan
dolce and gabbana
furla handbags
basketball shoes
mac cosmetics
new balance
jordans
lebron james shoes
adidas outlet
miu miu shoes
michael kors
mulberry
nike free
nike blazer pas cher
boy london clothing
chloe handbags
replica watches
air max
oakley sunglasses cheap
salomon shoes
air max 2017
wedding dresses
bcbg max
burberry outlet
ghd
montre homme
ray ban sunglasses
dansko shoes
ferragamo
adidas outlet store
ray ban outlet
new balance trainer
beats by dre
pandora
christian louboutin
nike air force
kobe 10
nike air max
giuseppe zanotti
swarovski
asics
stuart weitzman
jordan shoes
adidas slides
herve leger
true religion outlet
baseball bats
tory burch outlet
goyard handbags
michael kors
burberry outlet
pandora jewelry
adidas outlet
polo ralph lauren
nike outlet
nike blazer
pandora
portugal world cup jersey
jordans
nike free
air max
adidas running shoes
kate spade outlet
nike air
sac michael kors
nike air
sac longchamp
jordan 1
jordan
oakley vault
adidas flip-flops
converse
jordans
flip flops
swarovski uk
supra
louboutin
roty burch outlet
ray ban sunglasses
new balance
jordan
jordan 12
nike kyrie 2
fitflops
oakley sunglasses
oakley
polo lacoste
michael kors outlet
germany world cup jersey
nike air
timberland boots
beats by dre
nike air max
longchamp handbags
instyler ionic styler
rolex
tods shoes
ralph lauren
ralph lauren
england world cup jersey
new balance shoes
supra
mizuno running shoes
rolex
adidas superstar
true religion
fitflops outlet
dolce and gabbana
ralph lauren outlet
vans
mizuno wave
jordan
vanessa bruno
polo ralph lauren
asics
timberland
beats headphones
nike air max 95
nike mercurial
ray ban sunglasses
marc jacobs
hogan outlet
thomas sabo
ray ban
true religion outlet
hermes outlet
louboutin
clarks shoes
nike air force
bcbg
brazil world cup jersey
michael kors
nike air max plus
true religion jeans
omega watches
para jumpers
oakley vault
converse chuck taylor
puma shoes
ray ban sunglasses
reebok
air max
cartier love bracelet
mulberry outlet
soccer shoes
adidas zx
wedding dresses
louboutin pas cher
nike free
timberland
adidas outlet
air max
iphone cases
ray ban
bottega
salvatore ferragamo
pandora
montre
bottega veneta
lacoste shoes
nike outlet
pandora jewelry
kenzo clothing
nike shoes
hogan
kate spade outlet
adidas outlet
mizuno
ralph lauren
swarovski crystal jewelry
jordan 4
hogan shoes
birkin bag
jordan shoes
tommy hilfiger
longchamp
cheap eyeglasses
jordan 5
chrome hearts
yeezy shoe
prada
air jordan
fendi
timberland
adidas uk
nike store
wedding dresses
free run
new balance
adidas outlet
nike air huarache
montblanc
ed hardy
fendi
nike store
lebron shoes
barbour
converse
stuart weitzman
valentino
roshe run
oakley sunglasses
roshe run
louboutin
ray ban
fitflop
nike outlet
air max 2017
roshe run
nike air max
jordan 6
coach purse
mac makeup
prada outlet
reebok
nike air max
polo ralph lauren
michael kors
nike blazer
adidas soccer cleats
jordan retro
mac cosmetics
adidas trainers
celine
nike clothing
huarache
oakley sunglasses
swarovski
guess
nike air max
michael kors outlet
michael kors outlet
nike free run
jordan 3
longchamp
roty burch outlet
softball bats
nike roshe run
coach outlet
sac burberry
roshe run
jordans
air jordan
oakley sunglasses
ralph lauren outlet
guess
nike
air max 95
nike air max 2018
nike air max
nike mercurial
ralph lauren
nike air max
fivefingers
nike roshe run
timberland boots
versace handbags
vans shoes
michael kors
jordan shoes
vans
jimmy choo
burberry outlet online
jordan 11
air max 97
adidas
new balance
oakley
michael kors outlet online
nike air max
louboutin
asics gel
longchamp bags
nike store
nike free
belgium world cup jerseys
nike shoes
2018.5.3xukaimin

chenminghui

2018-04-27 08:34:41 [30]

mbt shoes
ugg outlet
pandora jewelry
canada goose
polo ralph lauren
prada outlet online
coach outlet
nike shoes
longchamp outlet
michael kors outlet
ray ban sunglasses wholesale
christian louboutin shoes
coach outlet
canada goose jackets
cheap ugg boots
mont blanc pens
michael kors outlet online
pandora jewelry
moncler jackets
fitflop sale
coach outlet
lacoste shirts
valentino outlet store
ugg boots
fred perry polo shirts
true religion
coach factory outlet
cheap jerseys
oakley sunglasses
coach outlet
kate spade sale
mcm outlet
nike outlet online
coach outlet
kate spade outlet online
prada outlet
pandora outlet online
oakley sunglasses wholesale
mont blanc outlet
louis vuitton online shop
michael kors outlet
canada goose jackets
pandora jewelry
giuseppe zanotti sneakers
michael kors outlet clearance
cheap oakley sunglasses
canada goose outlet
michael kors outlet online
christian louboutin shoes
canada goose
michael kors outlet
true religion jeans sale
pandora jewelry
pandora outlet
ugg boots
cheap ray ban sunglasses
nike outlet
adidas nmd r1
rolex watches
ugg boots
hermes belts
coach outlet
nfl jerseys
clarks shoes
canada goose jackets
coach factory outlet
nfl jerseys wholesale
mcm outlet
lacoste polo
polo outlet
michael kors outlet
pandora charms
michael kors outlet online
hermes birkin
michael kors outlet online
polo ralph lauren
ugg outlet online
longchamp handbags
christian louboutin outlet
pandora outlet
ray ban sunglasse
air max shoes
canada goose jackets
tory burch shoes
ugg,uggs,uggs canada
cheap nfl jerseys
pandora charms sale clearance
ugg boots on sale
coach factory outlet
ray ban sunglasses
canada goose jackets
pandora charms sale clearance
coach outlet
michael kors handbags
kate spade handbags
true religion outlet
canada goose jackets
nike outlet
christian louboutin sale
canada goose outlet online
chenminghui20180427

liuchunkai

2018-01-24 03:46:17 [29]

20180124lck
michael kors outlet
nike shoes
michael kors handbags
nike factory shoes
bottega veneta outlet
ralph lauren polo
canada goose jackets
nike shoes outlet
michael kors outlet
ugg boots clearance
coach outlet store
michael kors outlet
ugg boots
tods outlet
fred perry polo
true religion outlet store
canada goose jackets
coach outlet store online
michael kors outlet
coach outlet online
cheap nfl jerseys
ralph lauren shirts
coach outlet store online
ugg boots clearance
broncos jerseys
kate spade outlet online
nike roshe one
louboutin shoes
true religion jeans
canada goose outlet
canada goose parka
mulberry handbags
kobe shoes
ralph lauren
ugg outlet online
canada goose outlet online
ugg boots
kobe 9 elite
michael kors uk
coach factory outlet
michael kors bags
ray ban sunglasses outlet
dansko shoes
nike shoes
ugg boots for women
nike air max 1
foamposite shoes
true religion jeans
canada goose outlet online
oakley sunglasses wholesale
polo ralph lauren
michael kors handbags
mulberry bags
adidas store
ugg boots clearance
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
polo outlet
true religion outlet
kd shoes
kobe shoes
nfl jerseys
denver broncos jersey
ugg outlet
jordan shoes
coach outlet online
canada goose outlet
polo ralph lauren shirts
ugg outlet
converse shoes sale
coach outlet online coach factory outlet
ray ban sunglasses
ugg outlet
michael kors wallets
ugg boots clearance
polo ralph lauren outlet
kobe bryants shoes
cheap oakley sunglasses
mlb jerseys
pandora outlet
michael kors outlet
uggs outlet
michael kors online
ugg boots
christian louboutin
canada goose outlet store
christian louboutin outlet
coach outlet online
ecco outlet
longchamp handbags sale
swarovski outlet
ray ban sunglasses
michael kors factory outlet
michael kors handbags outlet
michael kors uk
coach outlet
tory burch outlet stores
oakley sunglasses
air jordan shoes
canada goose outlet
cheap jordans
canada goose outlet online
fitflops shoes
michael kors outlet online
cheap mlb jerseys
michael kors outlet stores
michael kors outlet online
oakley sunglasses
oakley sunglasses sale
lacoste soldes
true religion jeans
michael kors outlet
denver broncos jerseys
uggs outlet
ugg boots
burberry outlet sale online
coach outlet online
ed hardy clothing
michael kors outlet
kate spade sale
cartier watches
michael kors outlet
pandora outlet
christian louboutin sale
christian louboutin shoes
tory burch outlet online
canada goose outlet store
chrome hearts online store
michael kors handbags
polo ralph lauren outlet online
cheap nhl jerseys
nike outlet store
jordan shoes
michael kors outlet
longchamp outlet
ugg boots
louboutin shoes
jordan shoes
cheap oakley sunglasses
cheap jordans
nike shoes
coach outlet online
coach outlet online
ray ban sunglasses outlet
canada goose outlet
kate spade outlet
ugg boots
michael?kors?outlet?online
fitflops uk
nike air max 2015
cheap oakley sunglasses
fitflops shoes
burberry outlet
air max trainers
cheap ray ban sunglasses
longchamp pliage
ugg outlet
polo ralph lauren
coach outlet
mont blanc pens
michael kors outlet online
cheap oakley sunglasses
true religion jeans
michael kors outlet clearance
ugg boots on sale
canada goose
swarovski jewelry
christian louboutin outlet
canada goose outlet
michael kors handbags
ralph lauren polo
michael kors wallets for women
oakley sunglasses
adidas nmd
uggs outlet
canada goose jackets
fitflops sale clearance
michael kors outlet
prada shoes
ugg boots outlet
longchamp outlet store
mont blanc pens
max 1
burberry outlet store
swarovski jewelry
ray ban sunglasses
coach outlet
oakley sunglasses
nike shoes uk
ugg boots on sale
polo ralph lauren outlet
polo ralph lauren outlet
nfl jerseys wholesale
coach handbags online outlet
canada goose jackets
michael kors outlet clearance
ugg outlet online
nike air max 90
lacoste shirts
polo ralph lauren outlet
broncos jersey
canada goose outlet store
ugg outlet
coach outlet
coach outlet store online
longchamp handbags
coach outlet online
blackhawks jerseys
vans outlet
uggs outlet
ugg outlet
michael kors outlet clearance
prada sunglasses
nfl jerseys
pandora charms outlet
ralph lauren outlet
marc jacobs outlet
canada goose uk
coach outlet online
kate spade outlet online
thomas sabo
ray ban sunglasses
canada goose jackets
canada goose jackets
salomon outlet
nhl jerseys
polo ralph lauren outlet
oakley sunglasses wholesale
giuseppe zanotti shoes
nike air force 1
true religion jeans sale
cazal sunglasses
ugg boots clearance
cheap jerseys wholesale
pandora charms
ray ban sunglasses
puma outlet
football shirts
oakley sunglasses wholesale
christian louboutin outlet
kate spade outlet online store
michael kors outlet clearance
ugg boots
canada goose jackets sale
camisetas futbol baratas
pandora outlet
coach outlet clearance
ralph lauren outlet
coach outlet
mulberry uk
ray ban sunglasses outlet
ray ban sunglasses outlet
canada goose outlet
christian louboutin outlet
cheap uggs
cheap nfl jerseys
christian louboutin outlet
polo ralph lauren
basketball sneakers
cheap ray ban sunglasses
canada goose
oakley sunglasses wholesale
nike store uk
ugg outlet
longchamp pliage
michael kors bags
christian louboutin sale
coach outlet online
ugg outlet
michael kors outlet online
nike uk store
kate spade outlet
birkenstock shoes
fred perry polo shirts
ferragamo shoes sale
mulberry handbags
giuseppe zanotti outlet
longchamp bags
coach outlet
air max 90
herve leger dresses
los angeles lakers jerseys
canada goose outlet store
fitflops
ralph lauren shirts
coach outlet store online
chicago blackhawks jerseys
polo ralph lauren
michael kors outlet store
cheap nfl jerseys
pandora jewelry outlet
mulberry outlet逗号mulberry handbags outlet
jordan shoes
nike trainers uk
ray ban sunglasses
michael kors outlet
michael kors outlet online
uggs on sale
ralph lauren polo
nba jerseys
mont blanc pens
ray ban sunglasses
ugg outlet
canada goose coats
adidas outlet store
canada goose outlet
ralph lauren polo
rayban sunglasses
ralph lauren factory store
canada goose outlet
moncler outlet
coach handbags on sale
pandora charms
cheap oakley sunglasses
nhl jerseys
ray-ban sunglasses
ugg boots on sale
michael kors outlet clearance
adidas wings
coach factory store
links of london jewellery
coach outlet online
mulberry outlet
oakley sunglasses wholesale
swarovski outlet
michael kors outlet
michael kors uk
asics shoes
coach outlet
mbt shoes
prada outlet online
coach outlet online
mac makeup
coach outlet
mcm outlet
pandora charms
converse shoes
coach factory outlet
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet
ugg outlet
coach outlet online
michael kors outlet clearance
pandora charms
pandora outlet
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet online
polo outlet
michael kors factory outlet
soccer jerseys wholesale
christian louboutin shoes
ugg boots clearance
cheap snapbacks
michael kors outlet
canada goose outlet store
ferragamo outlet
canada goose jackets
michael kors outlet
ugg boots clearance
canada goose uk
cheap football shirts
tory burch sandals
canada goose outlet
snapbacks wholesale
uggs outletonline
christian louboutin shoes
canada goose coats
valentino shoes
air huarache
uggs outlet
canada goose outlet
fitflops
cazal outlet
polo ralph lauren
nfl jersey wholesale
ugg outlet逗号ugg outlet stores
cheap basketball shoes
nike outlet
true religion jeans
coach factory outlet
ferragamo outlet
canada goose outlet online
coach outlet online
true religion outlet uk
football shirts
ugg outlet online clearance
michael kors outlet online
yeezy boost
ugg outlet
michael kors outlet
michael kors outlet online
ralph lauren outlet
oakley sunglasses
uggs outlet
pandora outlet
michael kors outlet
air max uk
michael kors outlet online
birkenstock shoes
longchamp handbags
michael kors outlet
ugg outlet stores
kate spade outlet online
polo ralph lauren
michael kors outlet clearance
snapbacks wholesale
nhl jerseys for sale
christian louboutin outlet
birkenstock sandals
coach outlet
coach outlet online
canada goose outlet store
longchamp handbags
cleveland cavaliers jerseys
cheap ray ban sunglasses
ferragamo outlet
cheap football shirts
nike outlet
jordan shoes
coach outlet
cheap oakley sunglasses
thomas sabo charms
prada bags
mulberry uk
moncler jackets
christian louboutin
canada goose outlet store
uggs outlet
nike shoes on sale
polo ralph lauren
nike blazer pas cher
nike roshe
pandora charms sale clearance
coach outlet canada
canada goose outlet
ray ban sunglasses
cheap jordans
lebron shoes
michael kors outlet online
ugg boots clearance
canada goose outlet
swarovski crystal
christian louboutin shoes
uggs outlet
coach outlet store online
reebok trainers
ray ban sunglasses outlet
denver broncos jersey
oakley sunglasses
uggs outlet
cheap nba jerseys
kate spade outlet
coach factory outlet
pandora jewelry
coach outlet
polo ralph lauren
canada goose outlet store
canada goose jackets
ray ban sunglasses sale
ugg boots
nike roshe run
soccer jerseys
true religion jeans
canada goose jackets outlet
canada goose jackets
cheap oakley sunglasses
polo ralph lauren factory store
tods outlet online
ugg outlet
pandora jewelry
ugg outlet
moncler jackets
coach outlet store online
lacoste polo shirts
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses wholesale
coach outlet store online
ralph lauren outlet
longchamp pliage
mcm backpacks
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses
mulberry bags
canada goose outlet store
coach outlet
canada goose outlet store
moncler coats
true religion uk
ray ban sunglasses
coach outlet
ferragamo outlet
cheap jerseys
oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
ferragamo shoes
ray ban sunglasses
oakley sunglasses wholesale
ray ban sunglasses
longchamp handbags
cheap oakley sunglasses
jordan 4
true religion outlet
hermes outlet
canada goose jackets
adidas nmd r1
hermes birkin
cheap oakley sunglasses
ugg boots
ray ban sunglasses
michael kors handbags
ray ban sunglasses on sale
denver broncos jerseys
coach outlet store
canada goose jackets
oakley sunglasses wholesale
coach outlet online
prada handbags
fitflops sale
true religion outlet
canada goose outlet
moncler coats
christian louboutin outlet
ugg outlet
nike shoes
longchamp handbags
oakley sunglasses
oakley sunglasses wholesale
ray ban sunglasses outlet
mulberry sale
christian louboutin online
soccer shoes
coach outlet online
coach outlet online
air huarache
coach outlet
coach handbags
ugg outlet
moncler jackets
coach factory outlet
nba jerseys wholesale
michael kors outlet
true religion jeans
cheap oakley sunglasses
michael kors handbags
ralph lauren polo shirts
canada goose jackets
reebok shoes
fitflops outlet
bottega veneta outlet online
ray ban sunglasses outlet
cheap oakley sunglasses
christian louboutin sale
oakley sunglasses
nike shoes
uggs outlet
fitflops
swarovski outlet store
reebok shoes
adidas trainers
nike store uk
polo ralph lauren
coach outlet store
canada goose uk
louboutin shoes
supreme clothing
fitflops
canada goose jackets
tory burch outlet
nike free running
oakley sunglasses
uggs outlet
nike air max 90
uggs outlet
adidas wings shoes
pandora charms
nike air huarache
ugg outlet
mulberry bags
uggs outlet
canada goose jackets
canada goose jackets
cheap nba jerseys
prada shoes for men
coach canada
air max 2015
uggs
coach factory outlet
uggs outlet
ralph lauren polo
pandora charms
longchamp outlet
ed hardy outlet
mbt outlet
coach factory outlet
puma shoes
coach factory outlet
hermes outlet store
polo ralph lauren
oakley sunglasses
canada goose jackets
polo ralph lauren
kate spade outlet
polo ralph lauren
polo ralph lauren shirts
coach outlet online
michael kors outlet store
coach outlet store online
cheap ugg boots
michael kors outlet online
true religion canada
air force 1 shoes
moncler jackets
cheap jordans
michael kors outlet clearance
air max 90
air max 90
longchamp pas cher
ugg outlet store
ugg outlet
polo ralph lauren
polo outlet stores
ugg outlets
ugg boots outlet
oakley sunglasses sale
oakley sunglasses
nike air max
coach outlet
kate spade outlet
ugg outlet
canada goose outlet
michael kors outlet clearance
canada goose outlet store
michael kors outlet online
coach outlet
burberry outlet sale
coach outlet
michael kors
polo ralph lauren
polo outlet
salomon shoes
supra shoes sale
ralph lauren outlet
michael kors outlet
swarovski uk
ugg outlet online
swarovski crystal
tory burch outlet
nike outlet online
mulberry bags
canada goose outlet store
canada goose jackets
michael kors outlet clearance
coach outlet store online
ugg boots clearance
ferragamo outlet
michael kors outlet clearance
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet clearance
ralph lauren polo
cheap oakley sunglasses
pandora outlet
air max 1
mulberry handbags
michael kors outlet
christian louboutin shoes
coach factory outlet
pandora charms
fitflops
true religion outlet
canada goose outlet store
burberry outlet stores
true religion outlet
mulberry outlet
christian louboutin
hermes belts
ugg outlet store
mont blanc outlet
uggs outlet
nfl jerseys
coach factory outlet
lacoste outlet
true religion outlet
coach outlet
mont blanc pens
ugg boots on sale
canada goose outlet online
coach outlet store online
coach outlet
kate spade outlet online
michael kors outlet online
canada goose jackets
adidas uk
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet online
nfl jerseys
air max shoes
longchamp solde

popular666

2018-01-16 10:16:10 [28]

louis vuitton outlet
kate spade
nike factory outlet
michael kors outlet
kate spade shopping
Rolex Watch
The Retail Compliance Association
Michael Kors
michael kors outlet online
prada outlet
black friday shopping
Dreamland Jewelry - Official
pandora rings
puma sneakers
jimmy choo outlet
Prada Bags
jimmy choo shoes
coach outlet online
michael kors outlet
softball jerseys
Pharmacy Discount Network
coachs outlet
coach factory outlet online
canada goose outlet
chaussures asics femme
Air Max 180 Homme
puma sneakers online
clearance
michael kors outlet ca
coach outlet
michael kors outlet
tory burch
kate spade purses
ray ban online
Nike Air Max 90
katespade australia
sunglasses sm
kate spade
Wholesale womens autumn winter clothing
chrome store canada
coach usa online
burberry online outlet
Air Jordan Fly 23
burberry outle online
polo outlet
louis vuitton outlet
pandora rings
Markenschuhe
coach outlet online
michael kors outlet online
ray ban outlet
coach tennis shoes
Black Friday Sales
chrome store
Air Max 180
oakley sunglasses
puma suede
Nike Air Max
Burberry Shirt - Official
timberland shoes
Doxycycline
Premier Jewelry. - Official
chaussures nike
michael kors outlet online
Nike Air Max Couple
skechers shoes
kate spade outlet
ray ban sunglasses outlet
nike factory outlet
yeezy shoes
canada goose outlet
jimmy choo outlet
trazodone100mg
prada outlet online
Nike Free 3.0
kate spade
Diamond Rings - Official
under armour stock
China wholesale
kate spade sale
Nike Air Max 2017
Nike Air Jordan
kate spade uk
Nike Air Jordan Homme
michael kors australia
nflshop com
ray ban wayfarer
pandora uk
louis vuitton outlet
Jared Jewelry - Official
Hermes Outlet
michael kors outlet online
Coach Purses
trx workout
ray ban outlet
diesel watches
ray ban outlet sale
sunglasses
chanel outlet
coach sale
hot dor
jimmy choo shoes
mk outlet for sale
burberry
louis vuitton outlet online
Nike Air Jordan Enfants
tory burch outlet
salomon sneakers
Zales Jewelry
hot burberry outlet
Air Jordan Femme
ray ban outlet
birkenstock
pandora charms sale
tory burch outlet
Air Max Enfants
michael kors outlet
under armour shoes
payless near me
Air Max 180
Nike Free
discount oakley sunglasses
shoes sale
fan1.16

liuchunkai

2018-01-11 02:09:02 [27]

20180111lck
coach outlet online
ferragamo shoes
michael kors outlet
longchamp pliage
longchamp pliage
michael kors outlet clearance
longchamp handbags
nfl jerseys
ugg boots on sale
canada goose outlet store
canada goose outlet
longchamp handbags
nhl jerseys
ugg outlet online
ralph lauren polo
polo outlet
oakley sunglasses
nike air sko
polo ralph lauren shirts
mlb jerseys
tory burch outlet
cheap snapbacks
ugg boots clearance
michael kors outlet online
longchamp solde
canada goose jackets
ugg boots outlet
canada goose outlet
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet clearance
coach factory outlet
ralph lauren
ray ban sunglasses outlet
michael kors outlet clearance
lebron shoes
broncos jerseys
michael kors outlet clearance
pandora charms sale clearance
hermes belt
coach handbags online outlet
coach outlet
longchamp pas cher
pandora jewelry
canada goose jackets
nike air max 2015
ralph lauren outlet
uggs outlet
hermes outlet store
ed hardy outlet
ugg boots clearance
vans shoes
supra shoes sale
coach outlet
true religion jeans
nike trainers uk
cheap ray ban sunglasses
adidas wings shoes
ferragamo outlet
michael kors outlet online
coach outlet online coach factory outlet
uggs outlet
nike shoes
nike roshe
uggs outlet
nike outlet online
football shirts
longchamp pas cher
denver broncos jersey
canada goose jackets
pandora outlet
max 90
coach outlet
polo outlet online store
michael kors outlet online
coach outlet online
oakley sunglasses wholesale
chrome hearts
ugg outlet online
coach outlet
coach outlet
ferragamo shoes
coach outlet
canada goose jackets
nike store uk
polo outlet
kate spade outlet online
uggs outlet online
lacoste pas cher
ugg outlet
uggs outlet
ugg outlet stores
canada goose outlet
ralph lauren factory store
canada goose jackets
ugg outlet
swarovski crystal
coach outlet online
ray ban sunglasses outlet
uggs outlet
polo ralph lauren
cheap ray ban sunglasses
longchamp outlet
christian louboutin sale
canada goose outlet
christian louboutin outlet
sport's shoes
polo outlet online
cartier outlet
canada goose
cheap oakley sunglasses
louboutin shoes
pandora outlet
michael kors bags
jordan shoes
jordan shoes
christian louboutin
ugg boots
mac cosmetics
ferragamo outlet
kate spade outlet online
christian louboutin shoes
canada goose coats
michael kors outlet
oakley sunglasses
nike blazer pas cher
longchamp outlet
coach factory outlet
adidas nmd r1
coach outlet online
uggs outlet
polo ralph lauren outlet online
hogan scarpe
polo outlets factory store
kate spade outlet online
canada goose outlet store
cheap ugg boots
ecco outlet
ray ban sunglasses
nike outlet store
ferragamo shoes
cheap basketball shoes
tory burch outlet store
oakley sunglasses wholesale
cheap jordans
michael kors factory outlet
polo ralph lauren outlet online
huaraches shopping
uggs outlet
pandora jewelry
hermes outlet
nike nba jerseys
ferragamo outlet
coach outlet online
polo ralph lauren
converse shoes sale
canada goose outlet store
ugg outlet
oakley sunglasses wholesale
coach outlet online
coach outlet online
canada goose jackets
ray ban sunglasses
chicago blackhawks jerseys
canada goose outlet online
michael kors outlet
tory burch outlet online
ray ban sunglasses outlet
polo ralph lauren
herve leger outlet
ugg boots
christian louboutin shoes
uggs outlet
tods outlet online
oakley sunglasses sale
cheap ray bans
tory burch outlet stores
uggs outlet
new balance shoes
moncler jackets
tory burch outlet
football shirts
mbt shoes
ugg outlet store
coach outlet
cheap jordans free shipping
kate spade outlet online
oakley sunglasses
ray ban sunglasses
ugg cyber monday
nfl jerseys
canada goose jackets
nike shoes
oakley sunglasses
true religion jeans
chrome hearts outlet
burberry outlet
true religion jeans
ray ban sunglasses
fitflops sale clearance
ferragamo outlet
toms sko
pandora outlet
coach outlet
coach outlet
mulberry handbags
jordan shoes
salomon outlet
ugg outlet
yeezy boost 350
ugg boots
uggs outlet online
burberry outlet store
true religion jeans sale
oakley sunglasses wholesale
denver broncos jersey
ugg outlet
canada goose parka
los angeles lakers jerseys
kate spade outlet store
ugg outlet online clearance
air max trainers
new balance shoes
longchamp outlet online
moncler coats
michael kors outlet
longchamp bags
nike foamposite
jerseys wholesale
canada goose outlet
uggs outlet online
michael kors outlet online
fred perry polo
canada goose jackets
coach outlet store
nike shoes
nike outlet
uggs clearance
ugg outlet
michael kors wallets for women
pandora outlet
michael kors outlet online
chrome hearts outlet
nike shoes outlet
canada goose outlet
coach outlet
coach outlet online
ugg boots clearance
cheap ugg boots
canada goose outlet
kate spade outlet
yeezy boost
canada goose outlet
polo outlet
ugg outlet
birkenstock sandals
michael kors outlet clearance
michael kors outlet
true religion jeans
uggs outlet
pandora outlet
canada goose outlet
canada goose outlet online
uggs outlet
ugg boots
cheap soccer jerseys
michael kors outlet clearance
air max 90
cheap jordan shoes
ralph lauren shirts
converse shoes
coach outlet online
coach factory outlet
hermes birkin bag
michael kors outlet clearance
christian louboutin outlet
christian louboutin outlet
cleveland cavaliers jersey
christian louboutin sale
uggs outlet
longchamp pliage
michael kors outlet
canada goose outlet store
canada goose uk
polo ralph lauren shirts
coach outlet online
tory burch outlet
fitflops
cheap jerseys
ralph lauren outlet
michael?kors?handbags
kd shoes
mont blanc pens
prada outlet
michael kors outlet online
nike roshe run
air max 90
supreme clothing
ugg outlet
michael kors uk
oakley sunglasses
coach outlet store
ralph lauren polo shirts
supreme clothing
broncos jerseys
coach outlet
polo ralph lauren
air jordan shoes
ugg boots
true religion uk
rayban sunglasses
true religion jeans
michael kors outlet online
reebok trainers
true religion outlet
coach outlet
oakley sunglasses
nike outlet
polo ralph lauren
christian louboutin shoes
michael kors online
nike factory store
coach outlet
polo ralph lauren
reebok shoes
moncler outlet online
air max shoes
christian louboutin sale
michael kors outlet
prada bags
bottega veneta outlet
ugg outlet
prada outlet online
nike shoes
oakley sunglasses
oakley sunglasses wholesale
tory burch shoes
cheap jordan shoes
snapback hats
jordan shoes
adidas shoes
ralph lauren outlet
vans outlet
nike blazer pas cher
true religion outlet
polo outlet
true religion outlet
oakley sunglasses
christian louboutin outlet
nike free running
cheap nba jerseys
christian louboutin shoes
christian louboutin outlet
mulberry outlet
ugg boots
true religion jeans
uggs outlet
coach outlet
michael kors outlet online
michael kors handbags
longchamp handbags
coach outlet
michael kors outlet online
kobe 9
oakley sunglasses
coach outlet
huaraches shoes
mac outlet
ugg boots on sale
ugg canada
coach outlet store online
michael kors outlet
true religion outlet
ecco sale shoes
coach outlet online
michael kors outlet
canada goose jackets
lacoste polo shirts
cheap oakley sunglasses
true religion canada
cheap oakley sunglasses
cheap snapbacks
nike uk store
coach factory outlet
michael kors
adidas outlet store
air huarache
ray ban sunglasses
polo outlet
louboutin shoes
fitflops
canada goose outlet
polo ralph lauren
ugg outlet
polo ralph lauren outlet
ferragamo shoes sale
ray ban sunglasses outlet
coach canada
michael kors uk
ugg outlet
air jordan 4
futbol baratas
christian louboutin outlet
michael kors handbags
true religion jeans
ray bans
canada goose jackets
uggs outlet
pandora charms
tory burch outlet online
ugg boots clearance
polo ralph lauren
asics shoes
ugg outlet
coach outlet
ecco sale
prada sunglasses
mulberry bags
mulberry handbags sale
kobe 9 elite
coach outlet store online
oakley sunglasses wholesale
canada goose outlet store
kate spade sale
cheap football shirts
ugg outlet online
jordan shoes
tory burch outlet online
canada goose outlet store
michael kors outlet online
oakley sunglasses
fitflops
adidas outlet
cheap nhl jerseys
michael kors outlet online
ferragamo shoes
tory burch sandals
mulberry handbags
polo ralph lauren
coach outlet store online
nike sko
pandora jewelry
cheap ray ban sunglasses
adidas trainers
longchamp outlet online
pandora charms outlet
canada goose outlet store
soccer jerseys wholesale
canada goose jackets
ray ban sunglasses
coach outlet
nike sko danmark
ugg boots
canada goose outlet
oakley sunglasses
swarovski crystal
ray ban sunglasses
swarovski outlet
adidas outlet
kobe shoes
adidas uk
kate spade outlet online store
longchamp outlet store
michael kors outlet online
mulberry handbags
polo pas cher
coach outlet online
polo outlet
polo ralph lauren
nike outlet store
uggs outlet
coach factory outlet
ugg black friday
ray ban sunglasses outlet
ugg outlet
coach canada
cheap ray ban sunglasses
cheap nhl jerseys
michael kors uk
cheap ugg boots
uggs on clearance
pandora charms
swarovski outlet
michael kors outlet
swarovski outlet
michael kors handbags outlet
christian louboutin
oakley sunglasses
uggs on sale
michael kors outlet store
coach outlet
coach outlet
michael kors outlet
marc jacobs sale
michael kors outlet online
cheap mlb jerseys
michael kors outlet
michael kors
burberry outlet
uggs outlet
nike outlet online
canada goose outlet
canada goose outlet store
polo ralph lauren
ugg boots clearance
polo ralph lauren shirts
true religion outlet store
coach outlet online
oakley sunglasses uk
ugg boots clearance
cheap ray ban sunglasses
cazal sunglasses
ugg outlet
michael kors outlet online
cheap nfl jerseys
mulberry sale
uggs outlet
pandora charms
mont blanc pens
michael kors outlet
nike sko
longchamp outlet
cheap football shirts
oakley sunglasses
mulberry handbags
uggs outletonline
polo ralph lauren
canada goose jackets
pandora charms
uggs outlet
ralph lauren pas cher
michael kors outlet clearance
air max 90
longchamp handbags
pandora charms sale clearance
canada goose outlet store
ugg outlet
ugg outlet
nike air huarache
mulberry handbags
coach factory outlet
michael kors outlet clearance
ray ban sunglasses
michael kors
nike air max 90
cheap jordans
jordan shoes
kate spade outlet
ralph lauren polo
canada goose jackets
ugg outlet
jordan shoes
cheap ray ban sunglasses
burberry outlet sale
michael kors handbags clearance
true religion jeans
fitflops shoes
ralph lauren polo
ugg outlet
soccer shoes
polo outlet
polo ralph lauren outlet
coach factory outlet
adidas nmd
longchamp pliage
mont blanc pens
michael kors outlet
canada goose coats
christian louboutin outlet
kate spade outlet
timberland sko
kobe bryant shoes
michael kors outlet online
outlet christian louboutin
ugg boots
ugg outlet online
ugg outlet
michael kors outlet
true religion outlet
tory burch outlet online
michael kors outlet clearance
ugg outlet
nike outlet
christian louboutin
true religion jeans
longchamp bags
mulberry uk
cheap ugg boots
michael kors outlet online
michael kors outlet
valentino shoes
ralph lauren
true religion outlet uk
ray ban sunglasses
cheap jordans
coach outlet store online
snapbacks wholesale
canada goose jackets
cheap oakley sunglasses
canada goose outlet
true religion outlet store
coach outlet online
true religion outlet
fitflops
puma shoes
canada goose outlet
adidas nmd
michael kors outlet
swarovski crystal
ray ban sunglasses
michael kors outlet
thomas sabo charms
ugg outlets
canada goose coats
soccer cleats
coach handbags outlet
moncler outlet
nike roshe one
michael kors uk
ugg outlet
polo ralph lauren factory store
coach outlet store online
mont blanc pens
ugg outlet store
ugg boots
giuseppe zanotti outlet
nike free 5
coach factory outlet
nike outlet store
snapbacks wholesale
coach outlet
ugg boots
michael kors outlet
coach outlet
coach outlet online
oakley sunglasses
mulberry uk
puma shoes
coach outlet
michael kors outlet
fitflops sale clearance
kevin durant shoes
michael kors outlet online
coach outlet
canada goose jackets
ferragamo shoes
canada goose jackets outlet
salomon chaussures
canada goose jackets sale
christian louboutin shoes
coach factory outlet
coach outlet canada
timberland outlet
ugg outlet
nike trainers
true religion jeans for men
oakley sunglasses wholesale
valentino outlet
michael kors uk
coach factory outlet
links of london
ray ban sunglasses
nhl jerseys
coach outlet online
michael kors outlet
michael kors outlet store
ugg outlet
michael kors handbags
burberry outlet
ray ban sunglasses
ugg outlet
ray-ban sunglasses
canada goose
longchamp solde
moncler jackets
nfl jersey wholesale
canada goose jackets for women
polo ralph lauren
coach outlet clearance
ralph lauren shirts
coach outlet online
ray-ban sunglasses
michael kors outlet
oakley sunglasses
salomon shoes
christian louboutin outlet
coach outlet
ugg outlet
fred perry polo shirts
cheap ray ban sunglasses
coach outlet
true religion outlet
michael kors handbags
cheap jordans
uggs outlet
canada goose outlet store
tory burch outlet online
mlb jerseys wholesale
mbt shoes outlet
michael kors uk
pandora charms
ugg boots clearance
cheap nfl jerseys
supreme clothing
nike shoes on sale

MarcoVB

2011-01-17 21:45:09 [26]

FIGYELEM!

A http://huncm.freeweb.hu/ oldalról tölthető a magyarítás új verziója (3. kiadás).

Két fájlt töltsetek le, egyrészt a kezelőfelület új verzióját, másrészt az Adatbázis magyarítást (liga aktiválókkal). A régebbi fájlok felülírása után csináljatok egy felületcache újratöltést (Beállítások menü, "újratöltés elfogadáskor", mint a képcsomagok esetében szokásos), hogy működjön.

Bővebb leírás a kapcsolódó fórumban.

kozipetya

2011-01-08 13:11:26 [25]

Hagitomi!
a játék méretéből...min 2.4GB-nak kell lennie,a herélt(pl orosz) nincs 1GB-sem!egyébként ha tényleg a leírtakat csináljátok szinte 100% magyar lesz,1-2 szótól eltekintve!nekem a párbeszédeknél van 1-2 angol szó csak...nagyon köszönöm a segítőknek és a fordítóknak!!

hagitomi

2011-01-08 12:13:27 [24]

Mindent a leirtak szerint csinálok még sem magyar,jó helyre raktam german fájlt is ...
Honnan tudom h ez az orosz verziom van-e?!?

Les Striker

2011-01-06 19:39:50 [23]

További hibalehetőségek: orosz tört verzió, illetve az FM10 german.ltc-je

MarcoVB

2011-01-06 17:41:39 [22]

Látatlanban arra tippelnék, hogy a 'german.ltc' nevű fájlt nem jó helyre pakoltad.

1) A cache fájlokra szüksége van a programnak a működéshez. A kitörlésre és újragenerálásra a frissítés/átváltás utáni hibátlan működés miatt van szükség.
2) Nézd végig a huncm oldalon a leírást, mindent jó helyre tettél-e. Háromféle alkotóelemet cuccot kell letölteni, de van, amelyiket több helyre is be kell másolni, a patchelési állapot szerint.
3) Esetleg nézz be a fórum 'Magyarosítás' rovatába, hátha valakinek pont ugyanez volt a problémája.

hagitomi

2011-01-06 16:49:39 [21]

Sziasztok!

Kérlek segitsetek!Mindent a leírtak szerint teszek de valamiért csak a meccs kommentek vannak magyarul!Probáltam ezt a catch törlést, de nem tudom kitörölni a fájlokat mert ahogy elinditom a játékot újra ott lesznek a mappában!De lehet nem ez a baj!De akkor mi?!?Kérlek segitsetek!Elöre is Köszi!

Zsoltipapa

2011-01-03 21:56:56 [20]

Üdv!
A magyarosítás sikerült, köszönöm!
Viszont egy olyan kérdésem lenne, hogy a huge database kiegészitést miért nem tudom megcsinálni vajon????
Win 7em van, ugy csináltam ahogy irva van az oldalon és mégse választható, csak a kicsi és nagy adatbázis, illetve a beállitás!
Valaki segitsen kérem!!!!
Ezer köszönet!!!
Várom a válaszokat!
üdv fm barátok

senshy

2011-01-03 14:30:12 [19]

Nagyon köszönöm! fordítva volt nekem kipipálva a felület cache ez volt a gondom

Kurucz

2011-01-03 12:18:07 [18]

Nézzétek meg, hogy graphic vagy graphics mappátok van, nem mindegy...graphic mappa legyen, a beállításoknál meg legyen bejelölve a felület újratöltése elfogadás után, felület cache-t kapcsoljátok ki.

Gyurmi

2011-01-03 12:05:48 [17]

Hello!

Nekem a facepack feltelepítése után tűntek el a mezek ill. a csapat zászlók. Tudtok erre valami megoldást?

senshy

2011-01-02 17:07:19 [16]

Sziasztok!

nekem sikerült a magyarosítás minden rendben csak 1 problémám van. Eltűnt a mez, a taktika térképen a játékosok is (ahol a felállást állítom be) Nem tudok rájönni hogy mi a gond. Kérlek segítsetek mert kicsit zavaró hogy nem tudok taktikát változtatni

Les Striker

2010-12-30 19:03:15 [15]

Zsoltipapa: ennek kétféle oka szokott lenni: vagy az FM2010 magyarításával próbálkozol, vagy valami herélt (pl orosz) verziód van a full FM2011 helyett.

Zsoltipapa

2010-12-30 14:28:18 [14]

Üdv !
Én elvileg mindent leírás szerint csináltam, mégsem vált magyarra hiába választom ki a magyar nyelvet, már a new game-nél se vált át magyarra!
Mi lehet a probléma??
Fenn van 2.1 patch de betettem oda is a dolgokat és igy se ((
Tudna valaki segiteni?????

chelseaisti94

2010-12-29 13:12:21 [13]

Igen köszönöm az updatesbe nem másoltam be, most már jó!

Les Striker

2010-12-29 12:36:52 [12]

Idézek a fenti leírás lehetséges hibák, és kezelésük részből:
A másik lehetséges eset, hogy a 11.2 patch felrakása után az events.cfg-t nem másoltad be a patch events könyvtárába.
A pontos elérési utat megtalálod még feljebb.

chelseaisti94

2010-12-29 00:50:32 [11]

Üdv!
Nekem is lenne egy kérdésem.Már egy meglévő mentést akartam folytatni,minden magyar volt(egy német szóval találkoztam csak),szóval minden rendben de amikor egy meccset szeretnék játszani akkor kidob(win7 keresi a probléma megoldását).Idáig rendesen ment.Kipróbáltam hogy a kommentárt visszarakom angolra de akkorse volt jó.Valaki megtudja mondani hogy mit csinálhatnék?
Előre is köszönöm!

Kurucz

2010-12-27 13:29:28 [10]

Azért van 5 fájl mert a leírásban mindent megtalálsz, ha nem működne a dolog, pl az alterantív magyarosítás..

MarcoVB

2010-12-26 18:33:44 [9]

Ha menet közben rakod fel: a kezelőfelület magyar lesz, de az adatbázis elemek egy része valószínűleg németre vált. Ki kell próbálni. Ezen segíthetnek még az "angol adatbázis fájlok", azok felrakásával az adatbázis elemek angolul maradnak, bár ezt magam nem próbáltam ki.

Az adatbázis elemek a "magyar.xml" fájlban vannak, ez teljes értékűen csak akkor tudod használni, ha új játékot indítasz (és a kezdéskor aktiválod ezt az 'editor fájlt').

kozipetya

2010-12-26 18:24:51 [8]

köszönöm a gyors hozzászólást!megpróbálom újra!egy kérdésem lenne...tudom szájbarágós,de lehet más is,nem csak én vagyok nehéz felfogású!
a kérdésem a következő: már folyó bajnokságot,utólag nem lehet magyarítani?konkrét példa,olasz1.osztályt nyomom,második év....hogy magyar legyen,újat kell kezdenem?
kösz még egyszer a gyors választ!
üdv!

MarcoVB

2010-12-26 18:08:38 [7]

Most is csak 3 féle dolgot kell feltenni, de van pár alternativ fájl is arra az esetre, ha valami alapból nem működik, illetve a nyelvi adatbázis esetében van egy extrákkal ellátott változat is.

http://huncm.freeweb.hu/

Itt találod a dolgok részletes leírását.

kozipetya

2010-12-26 17:56:46 [6]

üdv mindenkinek!
gondolom nem csak nekem nem világos az itt leírtak!régen volt 3 dolog amit át,illetve felül kellett írni....most a letöltésnél van 5rész!
alt1100-ez mire való és hova tegyük(events-et írjuk felüll?)
angol( ez akkor ha nem müködik a magyarítás?)
ev1100(szintén events) de, hova?
FM1100(itt GERMAN van,ez gondolom a magyarítás-languageba rakni?)
magyar- ez mi és hova?
magyar1-szintén,és mi az az akitiválás?
csupán "ennyi" a problémám!
Remélem tudtok segíteni, és köszönet a magyarosító csapatnak!sok-sok fanatikusnak tették még játszhatóbbá ezt a remek játékot!
várom mihamarabbi segítségeteket!
üdv!

SpangliForce

2010-12-26 09:14:51 [5]

RESPECT minden fordítónak....

Kimi222

2010-12-23 13:35:59 [4]

Valaki segítene?
Mindent bemásoltam a leírás szerinte.
Letöröltem a cache-t a rejtett mappából.
Mikor beléptem a játékban átállítottam magyarra a nyelvet.
Kipipáltam amit kellett de a játék nem vált magyarrá,csak az országok és a kupák neve.
Mi lehet a probléma?
Köszönöm!

Pleti

2010-12-23 09:39:39 [3]

KÖSZÖNJÜK!!!

Nagyon frankók vagytok!!!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, és Boldog Új Évet Mindenkinek!

Hali

Gyurmi

2010-12-22 22:11:43 [2]

Micsoda karácsonyi ajándék!!!! Hatalmas köszönet!!!! És persze kellemes ünnepeket mindenkinek)))

Mammut

2010-12-22 21:51:25 [1]

Remek lett! Köszönet érte mindenkinek!!!!