Leáll a fordítás

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Mint azt tudjátok, idén is nekiálltunk a fordításnak. Sajnos sok tényező volt ellenünk.
Mivel az anyag rengeteg, ezért sok emberre lett volna szükségünk, aki dolgozik vele.. Sajnos mindenki csak várja, várja, de a saját részét nem tette hozzá. Olyanok is voltak, akik kizárólag belekötni tudtak, és olyanok is, akik elvállalták aztán onnantól nem reagáltak.
Így köszönet azoknak akik mégis részt vettek benne, de a projekt leállt.
  « vissza a főoldalra  
  pepsifoci.hu    

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások3  

mviski

2016-09-25 12:21:48 [3]

Én is jól megbeszéltem az egyik FM taggal hogy elküldi a fordítani valókat, mert mondtam hogy szabadidőmbe szívesen fordítgatnám, aztán ha úgy van elküldöm neki és nézze meg. Ígéretet kaptam hogy elküldi akár az egészet aztán hajrá....hát azóta is küldi, és ennek 3-4 hónapja. Azt sem értem hogy ha van aki meg foglalkozna vele azt mért kell akadályozni...

cech19960320

2016-07-09 16:10:13 [2]

Apróságok... ha üzenetet írsz, az van hogy az egyéb mappába kerül. Vagy nem kapunk értesítést. Előfordult màr párszor. Illetve nekem is van életem, vizsgaidőszakban pl kevesebb időm van. Másodszor is lehet normálisan kérdezni, ha elsőre nem kapsz választ.
Másabb hangvételű levélre pedig természetesen mádabb választ is kapsz.

Sajnos már nem sokat értünk volna veled sem, hiszen 40-50 aktív emberre volna szükség... te pedig max a 8. Lettél volna kb. Ezért döntöttem a leállás mellett..

Az meg hogy az oldal milyen állapotban van/volt az más dolgok következménye, már itt is elindult a változás

chelseaking

2016-07-09 12:35:38 [1]

Én írtam levelet, de arra nem voltatok képesek hogy válaszoljatok. Több, mint egy (lehet 2) hét elteltével írtam egy másabb hangvételű levelet, hogy akkor most mi van, kellek/nem kellek? erre még ti voltatok kiakadva, hogy mit képzelek.
Arra bezzeg sikerült válaszolni...

Ne is csodálkozzatok, hogy haldoklik az összes *"hungary"-s oldal meg fórum...