100 %-os Football Manager 2011 Magyarosítás

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás

Letöltés

FM Hungary szerver

szerver01

szerver02

szerver03

Figyelem!

A fájl letöltéséhez kattints a fenti ikonra, vagy ikonok egyikére!

Előfordulhat, hogy a szerver gombjára kattintva némi időbe telik, míg bejön a letöltőablak! Kis türelem, és el fog indulni!

Törött link, hiba jelzése

Kategória: Football Manager 2011 >> Magyarosítás >>
Verzió:
Értékelés: még nincs értékelve
Készítette: Les Striker, MarcoVB, zsonatan, Ruzsics, Romhányi
Méret: 8,51 MB
Dátum: 2010-12-22
Letöltések száma: 40592
Megtekintve: 108675 alkalommal
Hivatalos honlap

Telepítés

Töltsd le a kommentár, a kezelőfelület magyarítást és az adatbázis magyarítást, de egy csomagban mindent megtalálsz, ami kellhet, és bent kell lennie a tömörített fájlban az említett fájloknak. A tömörített állományokat csomagold ki egy üres könyvtárba (A kicsomagoláshoz 3-as, vagy újabb Winrar szükséges!). Ha a kicsomagolás során hibaüzenetet ad a Winrar, akkor vagy újabb verziót kell beszerezned belőle, vagy – és ez a valószínűbb – újra le kell töltened a hibás filet, mert az előző alkalommal megszakadt a letöltés.

A kicsomagolás után keletkezett állományokat a következők szerint másold be az FM2011-be (de előtte biztonsági mentést csinálj az eredeti fileokról! Mindhárom filet másold be a lentiek szerint!):

A German.ltc filet az FM2011 \Data\Languages\ könyvtárába.

A magyar.xml filet másold be a Documents and settings\<felhasználóneved>\Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager 2011\editor data\ könyvtárba. (Ha nincs ilyen akkor létre kell hozni.) Ha szeretnél további ligákat aktívvá tenni, akkor az „Adatbázis magyarítás liga aktiválókkal” menüpontban levő filet töltsd le, és abból az „Aktivalas” könyvtár tartalmát is másold ugyanebbe a könyvtárba.

Normál esetben az alap magyar nyelvű kommentár fileokra van szükséged. Ha valamiért mégis angolul jelenik meg a meccs kommentár, akkor az alternatív magyar kommentár filera lesz szükséged. Másold be az FM2011 \Data\events\ könyvtárba. Ha felraktad a 11.2.0 vagy 11.2.1 patchet, akkor az events.cfg-t a \data\updates\update-1120\events\ könyvtárba is másold be!

Ez után indítsd el a játékot. Alul a Preferences gomb megnyomása után a Game fül General Settings részében keresd meg a Language: sort, és válaszd a magyar nyelvet. Kapcsold be az „Always reload skin on confirm” (Mindig újratölti a felületet elfogadáskor), és ki a „Skin cache” (Felületcache) opciókat. (Ha szeretnéd a német válogatottat is normális formában látni, akkor az „Egyéb fájlok” részben vedd ki a pipát a „Fake” elől!) A menüben (az eredeti skinben jobb oldalon lent) a Confirm gombbal véglegesítheted a módosításokat.

Az adatbázis elemek sajnos csak új játék indításakor tehetők magyarrá, mert adatbázis-módosításnak minősülnek. Ehhez új játék indításakor az adatbázis kiválasztásakor a választóablak aljában találsz majd egy jelölőnégyzetet (Editor adat fájlok változtatás). Ezt pipáld be, és a következő képernyőn válaszd ki a magyar.xml-t, illetve ha valamely további ligát is szeretnél aktívvá tenni, akkor a megfelelő adatbázis módosítót is. Utóbbinál figyelj arra, hogy egy időben egy adott ország ligáira csak egy editor fájl lehet érvényben, tehát ha pl. a magyar bajnoksághoz más (pl megyei bajnokságokat is tartalmazó) xml filet akarsz használni, akkor a magyarításban levő NB3 aktiválót ne jelöld be!

Ha megkezdett játékra (mentésre) töltöd rá a magyarítást, akkor az adatbázis elemek németre változnak. Ez elkerülhető, ha letöltöd az angol adatbázis fájlokat is. Ezzel az adatbázis elemek angolok maradhatnak. Csomagold ki, majd a benne levő alkönyvtárak mutatják, hogy melyik fájlt hova kell másolni. Ott már lesz egy ugyanolyan nevű fájl, azt nevezd át, vagy másold ki valahova, hogy ha szükség lenne rá, akkor vissza tudd állítani:
- Az 1100 alkönyvtárban levőt a Football Manager 2011 \data\db\1100\ könyvtárába kell másolni.
- Az 1110 alkönyvtárban levőt a Football Manager 2011 \data\updates\update-1110\db\1110\ könyvtárába kell másolni.
- Az 1120 alkönyvtárban levőt a Football Manager 2011 \data\updates\update-1120\db\1120\ könyvtárába kell másolni.

Leírás

Karácsony előtt picivel meglepünk titeket, itt van a Football Manager 2011 100 %-os magyarosítása! Hibák előfordulhatnak, ha tapasztaltok ilyeneket, akkor legyetek kedvesek a fórumban ezt jelezni!
  Kapcsolódó fórumok    
  « vissza a letöltésekhez  

Értékelés

Az értékeléshez be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj!

  pepsifoci.hu    
  Hozzászólások  

bokaka

2014-08-18 14:26:03 [#2]

Nekem se lett magyar :( pedi ugy csinaltam

értékelés:

jakabtami

2012-11-17 20:32:43 [#1]

Nem magyar még mindig, csak az országnevek magyarok miért???

értékelés: