Football Manager 2010 86 %-os Magyarosítás

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás

Letöltés

FM Hungary szerver

szerver01

szerver02

szerver03

Figyelem!

A fájl letöltéséhez kattints a fenti ikonra, vagy ikonok egyikére!

Előfordulhat, hogy a szerver gombjára kattintva némi időbe telik, míg bejön a letöltőablak! Kis türelem, és el fog indulni!

Törött link, hiba jelzése

Kategória: Football Manager 2010 >> Magyarosítás >>
Verzió:
Értékelés: értékelés: 5 (1 szavazat)
Készítette: Les Striker és FM Hungary Team
Méret: 3 MB
Dátum: 2009-12-20
Letöltések száma: 21671
Megtekintve: 54598 alkalommal
Hivatalos honlap

Telepítés

Bontsd ki a fájlokat.

Töltsd le a kommentár, a kezelőfelület magyarítást és az adatbázis magyarítást. A tömörített állományokat csomagold ki egy üres könyvtárba (A kicsomagoláshoz 3-as, vagy újabb Winrar szükséges!). Ha a kicsomagolás során hibaüzenetet ad a Winrar, akkor vagy újabb verziót kell beszerezned belőle, vagy – és ez a valószínűbb – újra le kell töltened a hibás filet, mert az előző alkalommal megszakadt a letöltés.

A kicsomagolás után keletkezett 3 állományt a következők szerint másold be az FM2010-be (de előtte biztonsági mentést csinálj az eredeti fileokról!):

Az events.cfg filet az FM2010 \Data\events\ , \Data\Updates\Update-1010\Data\events\ és a\Data\Updates\Update-1020\Data\events\ könyvtáraiba.

A German.ltc filet az FM2010 \Data\Languages\ könyvtárába.

A magyar.xml filet másold be a Documents and settings\<felhasználóneved>\Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager 2010\editor data\ könyvtárba. (Ha nincs ilyen akkor létre kell hozni.)

Ez után indítsd el a játékot. Alul a Preferences gomb megnyomása után a Game fül General Settings részében keresd meg a Language: sort, és válaszd a magyar nyelvet. Kapcsold be az „Always reload skin on confirm” (Mindig újratölti a felületet elfogadáskor), és ki a „Skin cache” (Felületcache) opciókat. A menüben (az eredeti skinben jobb oldalon lent) a Confirm gombbal véglegesítheted a módosításokat.

Az adatbázis elemek sajnos csak új játék indításakor tehetők magyarrá, mert adatbázis-módosításnak minősülnek. Ehhez új játék indításakor az adatbázis kiválasztásakor a választóablak aljában találsz majd egy jelölőnégyzetet (Editor adat fájlok változtatás). Ezt pipáld be, és a következő képernyőn válaszd ki a magyar.xml-t.

A játék az előző beállítástól függetlenül is használ cachet. Ha a játék valamelyik fájl bemásolása után nem indul el (nem jön be a főmenü), akkor keresd meg a Documents and Settings\felhasználónév\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2010\Cache könyvtárat, és töröld belőle a German alkönyvtárat.

Leírás

86 %-os magyarosítás a Football Manager 2010-hez!
  « vissza a letöltésekhez  

Értékelés

Az értékeléshez be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj!

  pepsifoci.hu    
  Hozzászólások  

Kurucz

2010-01-04 20:56:09 [#3]

Ha valakinek nem menne a letöltés, próbálja meg Mozillával vagy Operával! IE nem biztos hogy működik!

értékelés:

szcsi2

2010-01-02 01:30:05 [#2]

Sajnos még mindig nem tudom letölteni, ha rákattintok a serverre, visszadob egy új ablakban a kezdőoldalra... Kérlek írjátok meg, mi a gond! szucsi@ezt.hu

értékelés:

Ystee

2009-12-21 15:26:05 [#1]

Nekem fent van a 10.1.1-es patch, mindent úgy csináltam ahogy le van írva, erre tönkrevágta a játékot, újra kellett telepítenem...

értékelés: