Football Manager 2009 Magyarosítás

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás

Letöltés

Figyelem!

A fájl letöltéséhez kattints a fenti ikonra, vagy ikonok egyikére!

Előfordulhat, hogy a szerver gombjára kattintva némi időbe telik, míg bejön a letöltőablak! Kis türelem, és el fog indulni!

Törött link, hiba jelzése

Kategória: Football Manager 2009 >> Magyarosítás >>
Verzió:
Értékelés: értékelés: 5 (16 szavazat)
Készítette: MarcoVB és Leslie Striker
Méret: 4382,72 Kb
Dátum: 2009-06-01
Letöltések száma: 60721
Megtekintve: 87675 alkalommal
Hivatalos honlap

Leírás

A magyarítás telepítése:

Rakd fel a 9.2.0 patch-et. Töltsd le a kommentár, a kezelőfelület magyarítást, és az adatbázis magyarítást. A tömörített állományokat csomagold ki egy üres könyvtárba (A kicsomagoláshoz 3-as, vagy újabb Winrar szükséges!). Ha a kicsomagolás során hibaüzenetet ad a Winrar, akkor vagy újabb verziót kell beszerezned belőle, vagy – és ez a valószínűbb – újra le kell töltened a hibás filet, mert az előző alkalommal megszakadt a letöltés.

A kicsomagolás után keletkezett 3 állományt a következők szerint másold be az FM2009-be (de előtte biztonsági mentést csinálj az eredeti fileokról!):

Az events.cfg filet az FM2009 \Data\Match events\ és a\Data\Updates\Update-920\Data\Match events\ könyvtáraiba.
A German.ltc filet az FM2009 \Data\Languages\ könyvtárába.
A lang_db.dat filet az FM2009 \Data\Updates\Update-910\db\910\ és/vagy a \Data\Updates\Update-920\db\920\ könyvtárába.

Ha editorral szerkesztett az adatbázis, akkor oda is másold be a lang_db.dat filet, ahol ez van (ez alapból valahol a Dokumentumok könyvtáradban van), és ha nem tömörített a mentés, akkor előfordulhat, hogy a mentés file mellé is be kell másolni!

Ez után indítsd el a játékot. A Preferences/Game Settings-nél keresd meg a Language: sort, és válaszd a magyar nyelvet.

Kapcsold be az „Always reload skin on confirm” (Mindig újratölti a felületet elfogadáskor), és ki a „Skin cache” (Felületcache) opciókat. A menüben (az eredeti skinben bal oldalon lent) a Confirm gombbal véglegesítheted a módosításokat.

A játék az előző beállítástól függetlenül is használ cachet. Ha a játék valamelyik fájl bemásolása után nem indul el (nem jön be a főmenü), akkor keresd meg a Documents and Settings\felhasználónév\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2009\Cache könyvtárat, és töröld belőle a German alkönyvtárat.Megjegyzés: A teljes magyarítás nem 100%-os, mert az adatbázishoz tartozó elemek fordításához nem rendelkezünk megfelelő eszközökkel, illetve információkkal. Így az adatbázis magyarítása az FM2008 szintjén áll, illetve egyes elemei angolul fognak megjelenni a játékban. Ilyenek elsősorban a különböző jelzős szerkezetek, mint pl. a posztok, a menedzserek, vagy az időjárás rövid, pár szavas jellemzése. Ezzel sajnos nem tudunk semmit kezdeni jelen pillanatban, szerencsére ezek száma nem nagy.

A program sok helyen a szövegeket kisebb elemekből rakja össze, így a fordítás során sokszor adódott olyan helyzet, hogy nem tudhattuk, az adott elem hol, milyen összefüggésben fog megjelenni. Ezért előfordulhatnak (elsősorban pl.: a sajtótájékoztatónál) olyan esetek, hogy össze nem illő dolgok jelennek meg együtt. Ha ilyet láttok, akkor legyetek szívesek az ilyen hibákat pontos szöveggel, vagy még inkább elmentett képernyőképpel jelezzétek itt. Ezeket a hibákat a későbbiek során javítani fogjuk!
  « vissza a letöltésekhez  

Értékelés

Az értékeléshez be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj!

  pepsifoci.hu    

Adatlap

Football Manager 2009

Sport >> Menedzser >>

megjelenés:

2008. november 14.

fejlesztő:

Sports Interactive

kiadó:

SEGA

platform:

Web
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

A hónap legnépszerűbb hírei

Közösségi média

A 10 legfrissebb letöltés

Szavazás

Ha indítanánk offline bajnokságot, akkor elindulnál rajta?
   

Friss hírek

A hónap legnépszerűbb letöltései