I. FMHungary Online Kupa - Beszámoló

  • Huni92
  • 2012-11-06 18:01:54
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Véget ért az I. FMHungary Online Kupa, erről számolunk most be.
Nem kevesebb, mint negyven ember részvételével kezdtük el az I. FMHungary Online Kupát. A Bajnokok Ligája rendszeréhez hasonló lebonyolítás volt, 8 darab 5 fős csoportot sorsoltunk ki, ahonnan az első két helyezett továbbjutott, míg a 3. és 4. helyezettek a vigaszágon játszhattak tovább a bronzéremért.

Tegnap este lejátszásra került a döntő, ahol Körmöczi Andor és Széplaki Dávid mérkőzött meg.
Az FM Hungary Online Kupa döntőjéhez néhány érdekesség, a két döntős szemszögéből:

Széplaki Dávid
- 6 párharcából 5-öt megnyert (a csoportkörben volt az egyetlen veresége),
- csoportját megnyerte (A csoport),
- 6 párharca alatt 39 gólt szerzett és 20 gólt kapott csapataival.
- maga mögé utasította a csoportban Radics Zoltánt, Szabó Dávidot és Rajcsányi Dominikot, kiejtette az egyenes kieséses szakaszban Farkas Imrét (C csoport 2.), Jakab Zoltánt (G csoport 1.) és Dankó Dávidot (D csoport 2.)!

Körmöczi Andor
- 6 párharcából 5-öt megnyert (a csoportkörben volt az egyetlen veresége),
- csoport másodikként jutott tovább (G csoport),
- 6 párharca alatt 28 gólt szerzett és 19 gólt kapott csapataival.
- Jakab Zoltán előzte meg a csoportban, de maga möté utasította Ladocsi Tamást és Horváth Ádámot, kiejtette az egyenes kieséses szakaszban Bujdosó Sándort (F csoport 1. 100%), Mészáros Dávidot (E csoport 2.) és Gyóni Rolandot (H csoport 2.)!

Hosszas egyezkedés után végül abban egyeztek meg, hogy Dávid az Olympique Marseillet választja, míg ellenfele a Sevilla csapatával indul harcba.

A vártnál simább eredmény született, a két meccs összefoglalóját az alábbi két videóban tekinthetitek meg.

Az odavágót Sevillában játszották le a felek:


A visszavágóra pedig a francia csapat otthonában került sor:Dávid mindkét meccsen diadalmaskodott, 11-0 arányban nyerte meg a döntőt. Andor a második hellyel vigasztalódhat, míg a bronzérmet végül Csorba Csaba vihette haza.
A győztes jutalma ez az oklevél, melyet köszönünk Strobl Zoltánnak.
A győztessel természetesen interjú is készült, ezt olvashatjátok az alábbiakban.

Huni: Szia Dávid! Mindenekelőtt gratulálok az I. FMHungary Online Kupán elért győzelmedhez. Mesélj nekünk arról, hogy hogyan ismerkedtél meg a Football Managerrel, mióta játszol a játékkal, és mi volt a legnagyobb sikered.

Dávid: Sziasztok! Köszönöm szépen, hogy részt vehettem eme nemes tornán ahol a legjobb menedzserek mérték össze tudásukat ez nem vitás. A Football Manager játékkal először 2007-ben játszottam. FM 07 ez volt az első, előtte természetesen CM 05, 06-os kimaradt. Nos visszatérve a tárgyra az FM 07-el kezdődött a karrierem, ahol mindjárt a Manchester United-el kezdtem akikkel meg sem álltam a BL címig aztán jött a 08, (09 kimaradt) 10, 11 és a 12-es.

Huni: Játszottál online az I. FMHungary Online Kupa előtt?

Dávid: Online csak barátokkal játszottam az FM Hungary Online Kupa előtt de mikor megláttam hogy versenyt hirdettek gondoltam belevágok hátha sikerül. :)

Huni: Mi a véleményed az online játékról? Jobb, rosszabb, érdekesebb, unalmasabb, nehezebb mint a gép ellen játszani?

Dávid: Az online játékról csak annyit, hogy sokkal érdekesebb és nehezebb természetesen, mint a gép ellen. Természetesen csak akkor, ha hosszabb karrierbe kezdtek, tegyük fel 4-5 évre aztán új karrier menedzser stb..

Huni: Hogyan értékelnéd az ötletet, a szervezést, a szervezők munkáját?

Dávid: Rettentően jó ötletnek tartom ezt a kis kupát. Sok új embert ismerhettem meg a torna alatt, legalábbis én rengeteg új haverra tettem szert, köztük a szervezőkre is. :) A szervezők munkájára panasz nem lehet és már várom a II. Online Kupát ahol remélem még több ember lesz, még több jelentkező és végre összecsaphatok Huni kollégával is.

Huni: Készülsz arra, hogy jövőre megvédd majd a címedet?

Dávid: Jövőre természetesen címvédés lesz, készüljön mindenki.

Huni: Köszönöm, hogy válaszoltál, még egyszer gratulálok és további sikeres menedzserkedést kívánok!

Azt mondhatom, hogy többé-kevésbé elégedettek vagyunk a játékosok hozzáállásával, az látszik, hogy van igény az online megmérettetésekre is, és ha a lelkesedés nem lankad, a Football Manager 2013-mal is szervezünk majd ilyen jellegű versenyt. :)

Köszönjük, hogy részt vettetek, reméljük, hogy jól szórakoztatok és a II. FMHungary Online Kupán szintén versenybe szálltok majd a győzelemért!


  « vissza a főoldalra  
  pepsifoci.hu    

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!