Bemutatkozik a Global Soccer Manager

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Nem rég adtunk hírt egy magyar fejlesztésű menedzser játékról, amely hamarosan megjelenik.
Álljon itt a készítő duderanch84 bemutatkozása.

"Az elmúlt hónapok során tovább dolgoztam a játékon és nemrég elkészült az 1.1-es verzió, ami a hibajavítások mellett egy megújított kezelőfelületet is kapott.

Bár még mindig nem érhet a Football Manager nyomába, de remélhetőleg az évek során sikerül majd egy versenyképes alternatívát nyújtanom az FM mellett azok számára, akiknek kevesebb ideje jut játszani és egy gyorsabb, pörgősebb manager-élményre vágynak.
Másik hírem, hogy a Desura csapata elfogadta a játékot, így náluk már előrendelhető 8.99 eurós áron, megjelenni ápr. 22-én fog.
Ezen az oldalon egyébként bárki számára kipróbálható lesz majd a játék, lesz ugyanis demo (szintén április 22.-től - a szerk.).

Emellett az elsődleges cél még mindig a Steam-re való bekerülés, amiben továbbra is a közösség támogatására és "Igen" szavazataira van szükségem.

Végül, hamarosan nyereményjátékokat fogok hirdetni a játék Facebook-oldalán, melyen Desura-s kulcsokat fogok kiosztani, tehát érdemes az érdeklődőknek kedvelni és követni az oldalt."

Ha tetszik az ötlet és támogatnátok a fejlesztőt, hogy felkerüljön Steamre, akkor ezeken az elérhetőségeken tudjátok megtenni:

A játék előrendelhető és a demó is itt érhető majd el: http://www.desura.com/games/global-soccer-managerOldalunk folyamatosan nyomon követi a játék útját és hamarosan tesztel is jelentkezünk majd!

Játszanátok egy magyar focimenedzser játékkal?
  Kapcsolódó fórumok    
  Kapcsolódó hírek    
  « vissza a főoldalra  
  pepsifoci.hu    

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások1  

duderanch

2015-04-01 17:10:43 [1]

Ha bárkinek kérdése van a játékkal kapcsolatban, keressen meg bátran akár itt, akár Facebook-on, szívesen válaszolok.

Adatlap

Global Soccer Manager

megjelenés:

2015. április 22.

fejlesztő:

duderanch84

kiadó:

duderanch84

Web Fórum
Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

A hónap legnépszerűbb hírei

Szavazás

Ha indítanánk offline bajnokságot, akkor elindulnál rajta?